Egil Svartdahl fikk økumenikkpris av Norges Kristne Råd

Egil Svartdahl fikk en pris for sitt økumeniske arbeid. Prisen ble delt ut av katolikken Else-Britt Nilsen, som er styreleder i Norges Kristne Råd.

Egil Svartdal tar i mot ein pris av Vatikanet sin representant i Norges Kristne Råd.

Økumenikkprisen tildeles personer, kirkesamfunn, organisasjoner eller institusjoner som anerkjennelse for handlinger og holdninger som styrker enhet mellom kirker, lokalt, regionalt og/eller nasjonalt.

Ved utdelingen av prisen sa hun blant annet at Egil Svartdahl har gjennom sin tjeneste og sitt engasjement vist at bønn er en kilde for arbeid på tvers av kirkelige tradisjoner. Både som ungdomspastor og siden i tjeneste som hovedpastor, har han vært opptatt av å bygge nettverk mellom menighetsledere.

Else-Britt Nilsen fortalte også hvordan Egil Svartdahl gjennom sin tjeneste hadde vært opptatt av å gjøre ting på vegne av det brede kirkelandskapet.

Kjelde: Filadelfia i Oslo sine heimesider.

Min kommentar:

Sidan Pinserørsla i Norge har godkjent Romerske Katolikkar som kristne, skulle det berre mangle at den katolske leiaren av dette rådet gav ein økumentikkpris til Egil Svartdal.

Ein katolsk Bishop løftar opp ein pynta "heilag" hovudskalle.

Det å ta anti-krist si “kyrkje” inn i den kristne familien i Norge, vil få alvorlege konsekvensar. Når kyrkjesamfunn godtar åndeleg horeri, mistar dei velsigningane som føl med Bibel-truskap.

Dette fotoet er av ein katolsk Biskop som œrer hovudskallen til Wenceslas Basilica i Stara Bolesav, like utanfor Praha. Neste gong Norges Kristne Råd deler ut prisar, er det kanskje på tide å dele ut ein “Heilag relikk” til vinnaren?

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Pinserørsla

Ein kommentar den “Egil Svartdahl fikk økumenikkpris av Norges Kristne Råd”

  1. oktober 1, 2011 kl. 6:50 pm #

    Der er stadig intet i vore nyhedsmails. Har du lavet om på noget? Kan jeg formå dig til at svare her. Vi kan ikke bekræfte.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->