Norsk Jødehat kjenner ingen grenser

Hilde Henriksen Waage håper “Palestina” får status som FN-observatør, slik at PLO kan saksøke Jødiske settlere i Haag.

Hilde Henriksen Waage seter Norge på kartet som en nasjon av Jøde-hatere, og forsvarere av Muslimsk hellig krig mot Israel.

  “Det nest beste alternativet for palestinerne vil være å gå til FNs generalforsamling og søke om oppgradert status. Det gir visse fordeler, som medlemskap i UNESCO, UNICEF og Den internasjonale straffedomstolen. Da kan Palestina blant annet saksøke jødiske bosettere”, sier Waage.

Henriksen Waage var seniorforsker ved fredsforskningsinstituttet PRIO. Hun ble i 2007 formelt utnevnt til professor i historie ved Universitetet i Oslo med Midtøsten som spesialfelt.

Kilde VG

My kommentar:

Dersom PLO får “observatørstatus” i FN,  vil denne arabiske organisasjonen få samme status som Paven i Roma. PLO vil fremdeles ikke vœre bundet av Internasjonale lover, men kunne dra nytte av sœrskilde juridiske rettigheter.

Dersom Vatikanet hadde blitt fullt medlem i FN, så kunne Paven bli arrestert på samme grunnlag som andre nasjonale ledere, for å ha forbrudt seg på Internasjonal lov.

Siden fjellene i Sion er omstridte områder, er det utelukkende Jøde-hat som er motivet bak krav om at “Jødiske bosettere” må stevnes for krigsforbryter domtolen i Haag.  Mens Jødene skal straffes for å bygge skoler, synagoger og barnehager, skal Muslimer i den samme område få rette til å bygge uhemmet, uten å følge internasjonale lover og avtaleverk.

Det Jødehatet som Hilde Henriksen Waage representerer minne mye om det samme Jødehatet som regjerte i Nazi-Tyskland. Mange velmenende mennesker mente det skulle vedtas egne lover som begrenset Jødene sine rettigheter i Tyskland. Slike lover trådde i kraft i 1936.

De som dreper i navnet til “allah” kan ikke straffeforfølges i Haag. Kort og godt fordi de ikke tilhører noen nasjonalstat som følger Internasjonale lover og konvensjoner.

Norge har blitt den varmeste markandsføreren av Islamsk helig krig mot Jødene, enn noen annen nasjon på den Vestlige halvkule.  Dette er en enorm åndelig tragedie for det etter-kriste norske samfunnet.

Skiven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , , ,

Kategoriar: Israel

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->