Kristne stempla som fascistar av ekumenisk allianse

Titusener i Rio de Janeiro protesterte mot den religiøse intoleransen som de mener evangeliske kristne i Brasil står for.

Religiøse menneske i Brasil marsjerer og kallar evengeliske kristne for Facsistar.

Titusener av mennesker tok søndag del i en protestmarsj i Rio de Janeiro mot den religiøse intoleransen mot afro-brasilianske religioner som evangeliske kristne står for i Brasil.De afro-brasilianske religiøse lederne fikk følge av katolikker, muslimer, jøder, protestanter, buddhister og bahai-tilhengere, alle kledd opp i klærne som er typiske for deres religioner, i marsjen langs den berømte Copacabana-stranda.

Et av målene for marsjen, som samlet 180.000 deltakere, var å isolere de kristne evangeliske kirkene som i de siste tiårene har blomstret i fattige lag av befolkningen, særlig på bekostning av den katolske kirken.

«Åpner for facisme». – Vår bevegelse er ikke religiøs, den fremmer ikke en bestemt tro, bare retten til å bli respektert. Religiøs intoleranse åpner døra til fascisme, sa Ivan dos Santos, som sto som arrangør av marsjen.

Trommene til candomblé, en religion som kom til Brasil med slavene fra Afrika i det 16. århundre, gjenlød på stranda, ikke langt fra koringen til en gruppe Hare Krishna-tilhengere.

Kilde: NTB og Vårt Land.

Min kommentar:

  Lukas 21:16-18

  Men selv foreldre og søsken, slektninger og venner skal forråde dere og sende noen av dere i døden. Og dere skal hates av alle for mitt navns skyld.  Men ikke et hårstrå på hodet skal dere miste. Hold ut, så skal dere vinne livet!

Også i openbaringsboka står det klar at det berre skal vœre to flokkar på Jorda når Jesus kjem attende. Dei som trur på Han, og alle dei andre.

Alle dei andre marsjerer no i Brasil. Dei kallar evanglisiske kristne for fascistar.

Det er verd å merke seg at i den ecumenske marsjen i Brasil, har katolikkar og Muslimar funne samen. Denne anti-kristelege alliansen hevdar å tene “gud”, og at det finnes mange vegar til himmelen.

Når Jesus kjem attende vil han skilje klinten frå kveiten. Dei som har gjort narr av Bibelen og det skriven ord, vil bli bli sendt til Helvete. Om dei trur det finnes eit Helvete, spelar inga rolle. Dei vil få nok av tid til å angre. Probleme er art angefristar går ut den dagen Jesus kjem attende i skyene.

Dette er sanninga.

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , ,

Kategoriar: Bibelen, Forfølging

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->