Nektes å informere om kristent tilbud

Skolene i Mandal slipper til idrett og musikk – men ikke kristne organisasjoner.

Det vart mørket då Jesus betalte for dine synder i Jerusalem. Er det verda sitt lys som regjerer i hjarte ditt?

I Mandal har ungdomsgrupper fra Misjonssambandet og Normisjon hvert år ved skolestart fått ti minutter på å informere sjuendeklassinger om deres tilbud.

Men ettersom rektorkollegiet i Mandal i vår bestemte at kommersielle, politiske og religiøse lag og foreninger ikke skulle slippes til, blir ungdomsgruppene denne høsten nektet å informere om tilbudene.

Opprører
Det opprører flere i sørlandskommunen.

Jeg er sjokkert. Arbeidet er kjempeviktig og foreningene er en bærebjelke i å utvikle et lokalsamfunn. Det er jo ungdommene selv som informerer om hva de gjør, og skolen skal legge til rette for frivillig arbeid. Jeg skal følge det opp og det må skje en endring, sier varaordfører Tore Askilden (KrF) i Mandal til VG.

Organisasjonene selv forstår heller ikke hvorfor skolekorps og idrettsgrupper kan fortelle om sine tilbud, mens de kristne ikke får lov.

Vi forkynner ikke på skolen, men gir informasjon om et lavterskeltilbud med turer, klubbkvelder og aktiviteter som favner bredere enn et skolekorps, der du etter hvert trenger kvalifikasjoner for å være med, sier Otto Haaheim i Normisjons ungdomsgruppe, til VG.

Kilde: Korsets Seier

Min kommentar:

I det etter-kristne samfunnet i Norge, vil det kome massive forfølging av dei som står på Bibelen.

Under den første etappen i forfølginga i den siste tida, vil kristne oppleve å bli ignorert og isolert. Det som no skjer i Mandal er eit godt døme på dette.

I den neste etappen vil kristne bli mistenkeleggjort. Det vil bi sett ut rykter om at vi driv med alle former for skadelege ting, som “demon-tilbeding”, hyl, skrik og tungetale.

Nordmenn vil bli forklart, at berre når politiet effektivt stogger kristne aktivitetar, vil barna våre kunne leve trygt.

Den tredje etappen blir krimninalisering av kristne. Dei som bekjenner seg på trua på Jesus, vil bli arrestert, bøtelagt eller fengsla.

Det vil kome episodar der retten vil frikjenne drap på kristne, fordi gjerningsmannen vil hevde at han handla i sjølvforsvar.  Domarar og juriar av anti-kristne vil tru på alt oppspinnet som gjeringsmenn og kvinner vil presentere i retten.

Vi har slike domstolar attereie. Ikkje i Oslo og Bergen. Ikkje enno. Men mange land vert styrt etter anti-kristne Sharia lover. Døme på slike land er Somalia, Sudan, Pakistan, Iran og Saudi Arabia.  Der er det forbudt å leve slik Jesus krev.

Vi er no like ved etableringa av styret til den siste anti-Krist. No kjem det til å koste å sei at du trur på Jesus, og at alt som står i Bibelen er sanninga.

Er du klar for forfølginga som kjem?

Skriven av Ivar Fjeld

Merkelappar:, , , ,

Kategoriar: Forfølging

Ingen kommentarar enno.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

<\!-- /#footer-out -->