kommentarar til: Falsk Kristendom seier at homofili ikkje er synd http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/ Redaktør Ivar Fjeld Sun, 09 Sep 2012 10:56:40 +0000 hourly 1 http://wordpress.com/ Av: Bjarne Kydland http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-682 Sun, 09 Sep 2012 08:28:56 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-682 Ordet har (alltid) svaret: “Jag etter fred med alle, og etter helliggjørelse. For uten helliggjørelse skal ingen se Herren.” (Hebr. 12:14) Herren er kompromissløs.
Men Han skal ikke knuse et knekket rør og ikke slukke en rykende tande, før han har ført retten frem til seier”. Den rettferdighet han krever har han selv ordnet, i Kristus. (1. Joh. 2:14) – - , og Guds ord blir i dere, og dere har seiret over den onde.” Dette er evangeliet som skal / må lyde til verdens ende og da kommer også Enden: “for da de ikke kjente Guds rettferdighet og strevde etter å grunne sin egen (rettferdighet), gav de seg,ikke inn under Guds rettferdighet. Dette er grunnlaget forat Luther kan si: “Skriften alene. Nåden alene. Troen alene.”, med helliggjørelse.

]]>
Av: ivarfjeld http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-679 Wed, 05 Sep 2012 14:33:53 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-679 Hei Elisabeth.

Shalom.

Du har jo lov å tru på kva du vil. Men Bibelen seier at homofili er ein perversjon av skaparverket. Det er Jesus som er forfattaren av desse orda. Sidan dei som vil til himmelen må vende om frå synd, må også dei homofile gjere dette. Jesus er veldig klar på at den som ikkje er født på ny ikkje vil få sleppe inn i himmelen. Det spelar ikkje noko rolle om dei har kalla han herre, så lenge dei nektar å lye Ordet.

]]>
Av: Elisabeth http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-678 Wed, 05 Sep 2012 13:06:51 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-678 Jeg er oppvokst i den kristne tro, og støtter meg på Jesus beskrevet i det gamle og Det nye testamentet.

Jeg er opptatt av det gode budskapet om Kjærlighetens Gud, og den kjærligheten som ble vist oss gjennom Jesus, og de gode gjerningene vi ser hver dag. Jeg oppfattet ikke at det var Jehovas vitner og mormonerne du siktet til da du beskrev falsk kristendom, men i mine øyne er man ikke korrupt kristen selv om man støtter homofili. Selv fokuserer jeg på Jesu kjærlighet til alle, og på Hans glede over mangfoldet i samfunnet. Bare tenk på hvordan Han brukte de som var utstøtte i det samfunnet Han levde i, til å store ting!

Jeg tror det er en grunn til at de homofile ble skapt slik, og at Jesus elsker dem akkurat slik de er – ikke at Djevelen har gjort folk homofile.

]]>
Av: ivarfjeld http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-677 Wed, 05 Sep 2012 12:09:02 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-677 Hei Elisabeth.

Shalom.

Eg takkar Jesus for at du reagerer sterkt på dette innlegget. Det viser at du er opptatt av å finne sanninga.

La meg minne deg om nokre kopiar av Jesus, som ikkje fører til frelse, men til fortaping.

1. Jehovas vitner sin “Jesus”. Han er ikkje skaparen, men er ein skapning.

2. Mormonarane sin “Jesus”. Han står ikkje på Bibelen, men har gjeve Mormonarane den siste openbaring i Mormonarane si bok.

3. Den katolske “Jesus”. Han kan ikkje frelse nokon i dette livet. Alle må gjennom skjærsilden, og treng paven og den katolske kyrkja sine bøner for å slppe gjennom denne forferdelege plassen.

Eg vonar du ikkje støttar deg på ein av desse kopiane av Messias?

]]>
Av: Elisabeth http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-676 Wed, 05 Sep 2012 11:55:35 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-676 Hvem er du til å skille ekte fra falske kristne?
I Johannes 1,12 står det: Men alle dem som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn, dem som tror på hans navn.
Derfor reagerer jeg STERKT på dette innlegget.

]]>
Av: ivarfjeld http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-19 Thu, 01 Sep 2011 11:43:47 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-19 Hei Hildegunn

Shalom.

Eg var inne på Troende.no, og la att ein kommentar om syndige tankar. Det er eit kontroversielt tema. Kva går grensa mellom der vår frie vilje er årsak, og der ureine ånder tar oss inn i synd og ugjerningar.

Det er often ein kombinasjon som er rota til elende vi opplever. Sidan vi alle har vore ført bak lyset av Satan, veit han kvar vi har svake punkt.

Dei siste åra har eg vitja for Isralelske soldatar som kjem til strendene der eg bur. Det har vore ei rik tid. Eg har lœrt mykje av Jødane, og fått vitna om Yeshua.

Eg har nokre få bøker att om korleis eg kom til tru. Eg var ein forkynnar av Ateisme, og drog mange ungdomar inn i synd, og bort frå Jesus. Møte med Han som elskar meg over alt, som var villig til å ta min plass på krossen, kan eigentleg ikkje sildrast med ord. Det må opplevast.

Eg ber Jesus om at alle må få oppleve liknande stunder som eg har fått oppleve med han. Eg har berre ein ting å sei: Dette har eg ikkje fortent. At Han elskar meg, og har betalt for all mi skuld og skam. At Han både er Kongen eg skal tene, og ynskjer å vœre min beste ven.

]]>
Av: Hildegunn http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-18 Thu, 01 Sep 2011 08:03:28 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-18 Hei Ivar.

Så godt det var å lese det du skrev:-)

Når man skriver så mye som du gjør, så er det jo lett for at man gjør en liten feil, slik vi alle gjør. Da er det godt å få ordnet opp og ikke la slike småting stå mellom brødre og søstre i Herren.

Hvis jeg ikke hadde stått bak det du skriver, ville jeg ikke ha skrevet her på denne bloggen. Jeg leste en masse gjennom alt du har skrevet før jeg bestemte meg for å skrive, etter at jeg kom over siden din ved å søke på “One world religion” eller Rick Warren, tror jeg det var, og jeg har til nå ikke funnet noe som jeg er grunnleggende uenig med deg i. Derimot er de sakene du tar opp også slikt som opptar meg veldig mye og som jeg synes er viktige å ha den riktige informasjonen om og godt å ha noen til å dele med.

Ja,jeg synes du gjør en fantastisk jobb her inne! Du bruker gavene Gud har gitt deg til å være et lys for Jesus!
I Matt.24 v 4 sier Jesus til svar når disipplene spør etter tegnet på hans komme og tidsalderens ende; “Se til at ingen fører dere vill!!”
Derfor er det en viktig oppgave Gud har gitt deg, til å advare mot farer i terrenget!

Så herlig å lese vitnesbyrdet ditt, Ivar, om hvordan du ble frelst! Leste at du har skrevet bok om det. Er det fortsatt mulig å kjøpe den? Og så er du gift med ei fra India og har barn. Så spennende!
Bor dere fortsatt i Goa?

Har lest at mange jøder reiser til Goa for å søke i andre religioner. Det er sikkert en flott mulighet til å fortelle dem om Yeshua.Slik som Paulus, lengter jeg også etter å se jødene vende om til Yeshua. For det finnes ingen annen vei til Gud verken for jøder eller andre enn Yeshua!!

Dette ble litt avsporing her. Kunne skrevet så mye mer. Men jeg får heller slenge meg med på forskjellige debatter her etterhvert.

Håper det kommer flere nordmenn hit etterhvert. Jeg kan invitere de jeg skriver med på en kristen bibeltro facebookblogg om Israel jeg er med i.

Ellers er navnet til den nye bloggen jeg er med i med mine bloggvenner fra kristenbloggen til Dagen(som ble nedlagt) Troende.no, hvis du eller andre er interresert i å stikke innom. Vi er ikke så mange der inne ennå, men jeg håper flere kommer etterhvert.

Måtte Gud velsigne deg og din familie, Ivar, og den tjenesten dere står i!

]]>
Av: ivarfjeld http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-17 Wed, 31 Aug 2011 14:09:22 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-17 Kjœre Hildegunn.

Shalom.

Eg gjorde også feil. Eg var uklar på om eg meinte at Andreas var ein korrupt kristen, fordi han var den einaste som var sitert i teksten. Det eg ynskjer med denne bloggen er å utfordre folk til ettertanke og debatt. Ikkje å uglesjå kristne røyster i Norge. Vi har ikkje for mange av dei. Vi har for få.

]]>
Av: Hildegunn http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-14 Wed, 31 Aug 2011 06:28:11 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-14 Da var det en misforståelse fra min side.Greit å få ting oppklart. Og ja, jeg er helt enig; synd skal man ikke velsigne men derimot vende seg bort ifra! De som velsigner synd i Jesu navn er i sannhet korrupte!

]]>
Av: ivarfjeld http://ivarskrivar.com/2011/08/29/falsk-kristendom-seier-at-homofili-ikkje-er-synd/#comment-13 Tue, 30 Aug 2011 18:46:39 +0000 http://ivarskrivar.com/?p=178#comment-13 Kjœre Hildegun.

Shalom.

Du skriv:

Det gjorde meg litt lei meg at du valgte å kalle Andreas og alle som måtte mene som han(som inkluderer meg), hvis jeg forstod riktig, for “korrupte kristne.”

Mitt svar.

Eg har ikkje kalla deg eller Andreas for “korrupte kristne”. Eg skriv at “korrupte kristne” velsignar synd. Det gjer ikkje Andreas. Han skriv at homofili er synd. I den norske kyrkja er det mange prestar som velsignar homifile. Dei er korrupte. Fordi dei som ynskjer å bl velsigna av Jesus, må vende om. Dei må halde fram med å kalle synd for synd. Dei må ikkje nekte for syndene sine, men be Jesus om ufriielse og nåde.

Eg understreka at eg sjølv er plaga med syndige tankar, slik eg meiner alle kristne er. Eg gjorde også greie for at eg meiner at Gud ikkje klasifiserer synd. Det er synd å drive med sladder, og det er synd å ha sex utanfor ekteskapet. Slike synder er like ille som andre synder, inkludert homofili.

]]>